Thursday

Elaun kita hak kita. EH? :P

Posted by Nedhamzah Ame
Assalamaualaikum.

Salam hari khamis. Eh arini sunaat potong kuku dengan puasa okay. Hmm tapi aku ta buat pun dah lama sangat tinggal . Dan arini dapat berita baik yang besok ELAUN KELUAR! BHAHAHA berita ni betul2 tak tipu. sumber daripada mantan bendahari kak pateng sayam! :) sepurnama patik pacar yang hina ni telah menunggu, bagai menunggu bulan jatuh ke riba. perit siksa tahu! huwawawawa eh, ta percaya ke? meh sini aku capture benda alah  tu .


Hoyeaaah! Mari berjimba jimba. kui3 Nahh, sahih bukan. Heh Alhamdulillah sabar tu separuh daripada iman. Alah even elaun dapat lambat pun confirm habisnya cepat. kikiki wa gentle ah~ Em, tadi pagi baru dapat tahu yang maktab KB da dapat elaun jugok. Alhamdulillah. rezeki tuhan tu luas. Baik korang gunakan duit tu dengan sebaik2nya. *pesanan utk diri sendiri jugak.

Sebenarnya patot awal dah dapat dah tapi disebabkan faktor2 dalaman kemain lambat lagi dy na kuo yo. Waran da dapat 3mgu lepaih. mungkin pengurusan na susun atur lagi. hat tu yang lambat tu. engatkan tadi taknak kuo da elaun ni. heh

HAHA tapi bila flashback bile time2 takdak elaun ni lawak tahu. nak2 bila tengok post2 senior yang tengah sesak. sebab depa pegi praktikum lagi lah na guna banyak duit. ada lagi tu yang da kawen yu. acane na bagi nafkah? Takpa atleast RM10 tu pun dikira nafkah walaupun sikit. :)






Lepas ni jangan na bising pulak elaun dah abis dah. Elaun ni pun cukup2 na buat bayo segala benda. adoiii! Alhamdulillah, mari sujud syukur semua. :DDDD

NotaKaki: TAK SIA2 LAH AKU DEMAM ARINI. GHUPENYA NAK DAPAT REZEKI WALAUPUN PERIT. HAHAH buat kalian, maafkan segala dosaku :)

0 comments:

Nedhamzah. Powered by Blogger.
 

Nedhamzah Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea